Gıda sahteciliği çalıştayına TGDF Genel Sekreteri Menlik de katıldı

Gıda sahteciliği çalıştayına TGDF Genel Sekreteri Menlik de katıldı

Gıda sahteciliği çalıştayına TGDF Genel Sekreteri Menlik de katıldı

Gıda Sektörüne, gıdada sahteciliği önlemeye yönelik risk analizinin anlatıldığı çalıştaya, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik de katıldı.

Gıda firmaları için büyük risk teşkil eden gıdada sahteciliği önlemeye yönelik risk analiz yöntemlerinin ele alındığı Gıda Sahteciliğini Önleme ve Risk Analizi Çalıştayı, Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Selman Ayaz ve TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik’in katılımıyla yapıldı. Çalıştay katılımcılarına, risk analiz metodolojisi konusunda bilgiler aktarıldı.

International Featured Standards (IFS) onaylı Food Fraud Gıda Sahteciliğini Önleme ve Risk Analizi Çalıştayı, 5 Ağustos’ta İstanbul’da yapıldı.

Selman Ayaz ve İlknur Menlik de katıldı

Çalıştay, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Daire Başkanı Selman Ayaz ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik’in katılımları ile gerçekleşti.

Gıdada taklit ve tağşiş sorununa ilişkin değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşan Ayaz, sektörden ve perakende kalite birimlerinden katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Çalıştay katılımcıları, Gıda Sahteciliğini Önleme Kılavuzu taleplerini de Selman Ayaz’a ilettiler.

Gıda güvenliği için risk analizleri

İstanbul Mercure Otel Altunizade’de gerçekleştirilen Çalıştay, IFS Food Fraud Mitigation Planı eğitimi ile devam etti.

Eğitimde, “Gıda Sahteciliğinin Geçmişi, Gıda Sahteciliğinin Yol Açtığı Risklerin Belirlenmesi, Risk Analizi Yapılması – Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi, Gıda Sahteciliği Önleme Planı, Gıda Sahteciliği Önleme Planının Sürdürülmesi, Gıda Sahteciliği ile İlgili IFS Denetimleri ve Uygulamaya Yönelik Vaka Çalışmaları” başlıkları altında bilgilendirmeler yapıldı.

Gıda firmaları için büyük risk teşkil eden gıdada sahteciliği önlemeye yönelik risk analiz yöntemlerinin ele alındığı Gıda Sahteciliğini Önleme ve Risk Analizi Çalıştayı, Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Selman Ayaz ve TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik’in katılımıyla yapıldı. Çalıştay katılımcılarına, risk analiz metodolojisi konusunda bilgiler aktarıldı.

International Featured Standards (IFS) onaylı Food Fraud Gıda Sahteciliğini Önleme ve Risk Analizi Çalıştayı, 5 Ağustos’ta İstanbul’da yapıldı.

Selman Ayaz ve İlknur Menlik de katıldı

Çalıştay, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Daire Başkanı Selman Ayaz ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik’in katılımları ile gerçekleşti.

Gıdada taklit ve tağşiş sorununa ilişkin değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşan Ayaz, sektörden ve perakende kalite birimlerinden katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Çalıştay katılımcıları, Gıda Sahteciliğini Önleme Kılavuzu taleplerini de Selman Ayaz’a ilettiler.

Gıda güvenliği için risk analizleri

İstanbul Mercure Otel Altunizade’de gerçekleştirilen Çalıştay, IFS Food Fraud Mitigation Planı eğitimi ile devam etti.

Eğitimde, “Gıda Sahteciliğinin Geçmişi, Gıda Sahteciliğinin Yol Açtığı Risklerin Belirlenmesi, Risk Analizi Yapılması – Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi, Gıda Sahteciliği Önleme Planı, Gıda Sahteciliği Önleme Planının Sürdürülmesi, Gıda Sahteciliği ile İlgili IFS Denetimleri ve Uygulamaya Yönelik Vaka Çalışmaları” başlıkları altında bilgilendirmeler yapıldı.

İlgili Yazılar

Close